Intro Over

Er is een kentering gaande in de wereld. Mensen willen zich niet langer laten leven, maar ambiëren een bewuster bestaan. De hedendaagse mens weerlegt het vizier steeds vaker van materie naar persoonlijke groei. Maar waar klop je aan voor zo’n levensrenaissance? Wie helpt je bij zo’n persoonlijke omwenteling? Hoe verander je de geestdodende agenda in een verkwikkend dagschema? Idodidid biedt uitkomst voor deze nieuwe geestverwanten.

Hoe doen wij dat? Idodidid biedt verschillende ervaringen aan waarmee je een beweging kunt maken naar jezelf. Deze ervaringen bieden we aan onder andere in de vorm van reizen, korte retraites, wandelingen in stad en natuur, yoga, huiskamerdiners en zelfs volledige pakketten (lees meer) voor zowel individuen als bedrijven. Belangrijk is dat de vier pijlers van Idodidid allen de revue passeren: beweging, waardevolle ontmoetingen, verbinding met de natuur en inspirerende en meditatieve momenten.

Wie zijn wij

Iddo Drevijn

Al vanaf jonge leeftijd onderzocht oprichter Iddo Drevijn hoe je als modern mens een inspirerend, harmonieus, sociaal en natuurvriendelijk leven kunt leiden. Hij dook diep in de eeuwenoude oosterse wijsheden en ontdekte dat die niets aan kracht hebben verloren wanneer je ze vandaag de dag toepast. Door ’s morgens bijvoorbeeld voor zonsopgang te ontwaken, yoga oefeningen te doen, een half uur te mediteren of te wandelen én een licht ontbijt te nemen, neemt de levensvreugde en vitaliteit een enorme vlucht. Als voorman van Idodidid initieert Iddo verschillende activiteiten en evenementen al dan niet in samenwerking met mensen van het team en of andere geestverwanten.

Lees verder

Ylske Tammel

Met haar verhelderende kijk op het leven is Ylske binnen Idodidid op velerlei fronten actief. Met haar bevlogenheid beschikt zij, in de hoedanigheid van orthopedagoog, creatief dynamisch coach, yogadocente en moeder van vier kinderen, over het virtuoze vermogen om vanuit verschillende invalshoeken te handelen. Ylske verstaat de filosofie van Idodidid en vanuit deze holistische levenshouding wil zij mensen helpen bij het inzichtelijk maken van levensvragen. Door zaken van binnenuit tegen het licht te houden inspireert zij bij het aangaan van veranderingsprocessen. Verder verzorgt zij, met veel plezier, liefde en gevoel voor esthetiek, bij meerdere gelegenheden de maaltijd.

Lees verder

Vriend Jamie

Jamie van Lede is een duurzame architect en oprichter van de Vijverschie. Een plek in de polder. Een buitenplaats voor creatieve kwartiermakers, koplopers in pak en wakkere wereldverbeteraars. Waar je je hoofd kan vullen. Of leegmaken. Waar tijd is om dingen te laten landen. Of juist opstijgen. Waar je samenkomt om te leren. En te verleren. Net geen eiland, wel een weiland. Met groot plezier strijken we geregeld neer op de Vijverschie voor onze programma’s. Of wat te denken van een vitaliteitstraining voor jullie team? Het kan allemaal op deze inspirerende plek in de polder vlakbij Rotterdam. (Foto Yorick Meijdam)

Lees verder

Vriend Gilbert

We complementeren onze programma’s met goede voeding. Als het even kan werken we samen met chef Gilbert Kolff. Of het nu om een dagtraining gaat of een meerdaags avontuur in het buitenland: de culinaire kunsten van Gilbert vertellen een inspirerend verhaal en smaken verrukkelijk. Gedurende zijn carrière heeft hij een duidelijke stijl ontwikkeld. Zonder opsmuk, maar wel zeer verfijnd en met oog voor pure smaken en details. Hij neemt je mee in het geheim van de keuken. Een training van Idodidid is pas compleet met de finishing touch van Gilbert.

Lees verder

Vriend Wesley

Wesley Kassels is Mister Kombucha. Na een wereldreis besloot hij om heel Nederland kennis te laten maken met Kombucha, een heerlijke gefermenteerde drank gemaakt met alleen de beste biologische kruiden. Zo gezond als zijn drank is, zo inspirerend is hij als persoon. Op onze evenementen schenken we bij voorkeur Kombucha. Tegelijkertijd heeft Wesley een aanstekelijk en inspirerend verhaal te vertellen. Zo nu en dan slaan we de handen ineen voor een training over bijvoorbeeld gezonde voeding en lifestyle.

Lees verder

De vrienden van

Iedereen die op zijn of haar eigen wijze een bijdrage levert aan de beweging van Idodidid. Ofwel door deel te nemen aan een van de vele activiteiten ofwel door actief een bijdrage te leveren op een inspirerende of praktische manier. Zonder vrienden geen beweging!

Lees verder

DE CLUB VAN IDODIDID

De laatste jaren is Idodidid uitgegroeid tot een eigentijds platform dat er diep van overtuigd is dat het voeren van waardevolle ‘live’ gesprekken nieuwe inzichten geeft en de creatieve vermogens kietelt. In het digitale tijdperk is communicatie van mens tot mens een eerste levensbehoefte geworden.

De social meet-ups van Idodidid zijn een belevenis waar de deelnemers zich voeden met inzichten van de ander. De originele locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder aura. In de toekomst zal Idodidid een eigen fysieke plek realiseren in Rotterdam zodat ontmoetingen op dagelijks niveau kunnen plaats vinden.

Door de verbinding met anderen aan te gaan kom je dichter bij jezelf. Wij geloven in de kracht van persoonlijke ontmoetingen. Alles draait om mensen. Mensen kunnen niet zonder elkaar en blijven op zoek naar verbinding. Om meer verbinding, meer draagvlak te creëren introduceren we ‘de Club van Idodidid’. De plek waar contacten gelegd worden en creatieve ideeën ontspruiten. Met jouw aanwezigheid en support kunnen we de Club realiseren en daarmee Idodidid naar een hoger plan tillen.

Het zou daarom fantastisch zijn als je vriend wordt van ‘De Club van Idodidid’. Door aan te geven vriend te willen worden geef je jezelf het allerbeste, namelijk de vrijheid om de ontmoetingen geïnitieerd door de Club van Idodidid bij te wonen. Een of meerdere keren per jaar verzorg je vrijblijvend een eigen bijdrage aan het programma.

Word vriend van de club van Idodidid

We geloven erin dat de vrienden het goud zijn van ‘De Club van Idodidid’ en dat zij een positieve bijdrage leveren aan een wonderbaarlijk proces. Iddo motiveert en inspireert met veel enthousiasme.

Wanneer je aangeeft ‘vriend’ te willen worden zal Iddo je persoonlijk verder informeren en kun je aangeven welke bijdrage je graag zou willen leveren.  Neem gerust contact op!